loader
Wappel Tünde: “Többet találtam, mint reméltem”


Wappel Tünde (39) munkaidejében az infrastruktúrát fejleszti egy nagy állami cég apró fogaskerekeként. Teszi mindezt olyan odaadással, hogy sok minden más már nem nagyon fér bele a mindennapjaiba. Valami mozgást mindig megpróbált beiktatni, ami leginkább a futás volt… eddig… :-) Régebben tanult énekelni, most egy zenekar vokalistájaként próbálgatja a szárnyait. Ismerjétek meg őt jobban!
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Gyerekkorom óta mindig sportoltam valamit. Kezdetben még a testnevelés tagozat miatt, aztán a mozgás később is alapvető igény maradt számomra.
 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
“Munkaholista” voltam, emellett, ha maradt egy kis idő, a futás volt, amivel kicsit ki tudtam kapcsolni. Kerestem valami edzőtermet, egy alternatívát arra, hogy a nem futós időkben is legyen hová menekülni a hétköznapok elől. Húgim hozott el ide. Ugyan az első edzésbe belehaltam 3x… percenként…, de éreztem, megtaláltam… sőt… többet találtam, mint reméltem. :-)
 

Miért szeretsz nálunk edzeni?
A “Träning család” megnevezés nem túlzás, megállja a helyét. Olyan ez, mintha haza érkeznél, csak épp nem jó fajta házi pálinkával várnak, hanem válogatott “genyaságokkal”. Jó ide megérkezni egy hosszú, fárasztó nap után. Nem leszek élsportoló, se ironman…se stb., nekem ennyi kell: MINŐSÉGI IDŐTÖLTÉS MOTIVÁLÓ TÁRSASÁGBAN. Megtaláltam.

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Egy vidám energiabomba. Már ettől jó kedvem lesz. :-) Minden edzés változatos, profin felépítve, minden esetlen mozdulatom kontroll alatt tartva.
 

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Azért, mert jóóóó! Magas színvonalú, változatos edzések, jó hangulat, gondos, szakértő figyelem. :-)
 

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Egy olyan függőséget, ami jót tesz testnek és léleknek. :-)
 

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a CrossCore mellett?
Ahogy korábban is említettem, hobby szinten futok.