loader
Szendrei Ibolya: “Minden van és mégsem olyan, mint a nagy fitness termek"

Szendrei Ibolya (47) könyvelőként dolgozik az egyik televíziónál. Van egy 14 éves fia és egy 12 éves lánya, egyedül neveli őket. Amit szívesen csinál: gyerekekkel, barátokkal bármit, mozgás, tanulás, fotózás, játék, kirándulás stb.

Ismerjétek meg őt jobban!
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?

Szeretek mozogni. “Játszva” mozogni. Szeretem a mozgás utáni fáradtságot. Motivál az egészség, motivál az, hogy ne tunyuljak el teljesen, motivál a külső(m) is.
 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?

Egész nap ülök és évek óta nem jártam el edzőterembe. Jobban szeretem, ami játék, ami ad még egy másfajta élményt is. (természetben tekerni, csapatban lenni) Évek óta van egy pici gerincferdülésem (és ez jobb nem lett) és már tudok integetni a tricepszemmel is.:-) Így nagyon kellett valami. Ugrálós dolgok kizárva. :-) A TRX-et régen kipróbáltam és valami hasonlót kerestem most is. Fontos szempont volt, hogy közel legyen (mindig kevés az idő). Az interneten találtam rátok. Nagyon tetszett az értékelés, amit olvastam az oldalon.
 

Miért szeretsz nálunk edzeni?

Tetszenek az órák nagyon. Változatos. Közben pedig Milán odafigyel mindenkire. Egész jó a zene is. Már, amikor tudok rá figyelni. :-) Szimpatikus a társaság is. Jaaa és még egy: minden van és mégsem olyan, mint a nagy fitness termek. Tetszik.
 

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?

Több mint fél éve találtam rátok. Egyelőre jót tesz a lelkemnek, szeretnék legalább 1 évet végigcsinálni, meglátni, hogy milyen változást látok majd magamon. Jó lenne kitartani.
 

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a CrossCore mellett?

Jégkorongozom egy héten egyszer, tekerés,túra, kirándulás, régebben tollas