loader
Szabó Szilvi: “ Most fel merek venni egy rövidebb szoknyát vagy nadrágot is"Szabó Szilvi
 (46) az OTP-ben dolgozik informatikai területen. A sport gyerekkora óta meghatározó az életében. Atletizált. Fő száma a 400 m és a 800 m volt. Most is fut, úszik és a CrossCore-t is nagyon szereti. Segítségével visszanyerte a már elvesztett izmait, ezáltal az alakja is sokat változott.


Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?

A sport az egész életemben mindig jelen volt. A párommal és a gyerekeimmel egymást is motiváljuk, azon kívül a sikerek, hogy le tudom győzni magam. A sok vele járó élmény, barátságok, az egészség szintén ösztönöz, és most fel merek venni egy rövidebb szoknyát vagy nadrágot is.
 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?

A férjem az interneten talált rátok és miután tudja, hogy kerestem egy olyan mozgásfajtát, ami erősít, de nem súlyzókkal gépeken történik, és nem is aerobik típusú mozgás, ezért mutatta meg. Örülök, hogy kipróbáltam.
 

Miért szeretsz nálunk edzeni?

Mert saját tempómban tudok fejlődni, a legtöbb feladatot meg tudom csinálni, mivel a saját súlyommal dolgozok és a két oldalamat egyformán er
ősítem. Persze az órák nagyon jók. Annyira erősek, hogy a fejlődést segítik, de sportsérülésem itt eddig még nem volt.
 

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?

Ülőmunka mellett sikerül az alakomat és az izmaimat visszanyernem. Ezáltal jobb a közérzetem jobban érzem magam a bőrömben. Fontos a rendszeresség is.
 

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzések mellett?

Futás, úszás