loader
Sidó Orsi: “Jó érzés egy olyan csoporthoz tartozni, ahol figyelnek rám”Sidó Orsi
nagyon szereti a mozgást, ez az éltető ereje. A träningezés mellett fut, úszik, biciklizik, kajakozik. Orsi 3 éve csatlakozott csapatunkhoz. Olvassátok el a vele készített interjút!
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
A mozgás, a futás és az úszás a szabadságot jelenti számomra. A motivációt nagyon nehéz meghatároznom, talán az egészség megőrzése is, de inkább a teljesítmény, magam leküzdése, a kitartás és az erő.
 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Annak ellenére, hogy csak 2016-ban csatlakoztam a Träning-hez, már 2015-ben nézegettem a honlapot és az edzéseket. Először a futóedzések tetszettek meg, mert a futásban szerettem volna fejlődni. Célom az, hogy erősödjek fizikailag, és fejlődjek mind az úszás mind a futás területén. Esetleg kipróbáljam később a triatlont, de ez az időhiány miatt egyelőre eléggé bizonytalan, sajnos.

Elolvastam a blogokat és az interneten megjelent cikkeket, így egyértelművé vált, hogy ez, amire szükségem van. Valami olyan, amiben a végén kicsit meghalhatok :-). Barátnőmmel együtt döntöttük el, hogy kipróbáljuk a träning edzéseket.

Nem utolsó sorban pedig az motivált, hogy a szakértelemmel rendelkező edzésvezetés hatékonyan tud segíteni célom elérésében.
 

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Kicsit frusztrál, hogy a legidősebbek közé tartozom, de ennek ellenére jól érzem magam az edzéseken. A szakértelem nagyon fontos számomra, hogy céltudatosan tudjak fejlődni. Nagyon jók az edzések, változatosak és kemények – ennek ellenére jó az, hogy mindenki a maga fejlődési tempójában végezheti a feladatokat.

Milyen változást hozott az életedben a  Träning (amennyiben hozott)?
Edzések után érzem, hogy minden rejtett izmomat megmozgatott. Még csak néhány alkalmon vagyok túl, de érzem, hogy erősödtem, jobban figyelek a tartásomra. Nagyon várom az edzéseket, mert kikapcsolódást jelent a feszültséggel teli napok végén. Érzem a kellemes elfáradást. Fantasztikus érzés. És jó érzés egy olyan csoporthoz tartozni, ahol figyelnek rám.