loader
Rigó Gabriella: "A träning gyökeresen megváltoztatta az életemet"


Rigó Gabriella (46) 27 éve rádiózik, és közel egy éve Träninges. Ismerjétek meg őt jobban!

 

Mivel foglalkozol, mit csinálsz szívesen?

Két és fél éve adásmenedzserként dolgozok a Kossuth Rádiónál, előtte műsorokat készítettem. Szeretem a munkám, csak sajnos egész nap ülök. A sportolás korábban nem játszott szerepet az életemben, de 5 éve elkezdtem futni, mert felszedtem pár kilót. Az ülőmunka ártalmait is szerettem volna csökkenteni. Mivel a munkám során sok emberrel találkozom, szabadidőmben szeretem a magányos tevékenységeket, a futást, az olvasást. Szeretek utazni, szeretem a jó ételeket, a filmeket, főleg a sorozatokat. Mostmár az edzés is a hobbijaim közé tartozik.
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Sokkal fittebb vagyok, mióta sportolok. Jobban bírom a fizikai és szellemi terhelést. Lecsökkent a stressz az életemben, és minden szempontból sokkal erősebbnek érzem magam. A sport az életem elengedhetetlen része lett. Rengeteg embert ismertem meg közben, abszolút átléptem a komfortzónámat. A mozgás rengeteg öröm forrása lett, ez motivál.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Tavaly adódott a lehetőség, Kovács Gyuri ajánlotta az edzőtermet. Szeretek futni, de elég gyenge az izomzatom, így szükségesnek tartottam erősítő edzéseket végezni.

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Kiváló trénerek, családias hangulat, remek csapat, kemény órák; nagyjából így tudnám jellemezni. Nagyon hatásosak az edzések, és tetszik az óra felépítése.

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Kemény és változatos edzést tart, minden mozdulatra figyel, nagyon jó a humora, hatalmas példakép!!!

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Ugyanazt tudom elmondani, amit Eszterről, kiegészítve azzal, hogy Milán óráin néha olyan "ciffra" feladatok vannak, hogy csak nézek ki a fejemből.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Gyökeresen megváltoztatta az életemet. Adott egy keretet az életemnek, és sokkal motiváltabb vagyok. Szeretem a testem! Elmúltak a mozgásszervi problémáim.

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Futás. Nagyon ritkán úszom is. A párom most próbál rávenni a kerékpározásra.