loader
Pék Eszter: “Ha nem sportolnék, nem mosolyognék…”Triatlonos múltunkat ismerve nincs abban semmi meglepő, hogy a három sportágat (úszás, bringa, futás) egymás után űző profi és hobbi versenyzők egyre nagyobb számban edzenek a termünkben. És mi ennek nagyon örülünk. :-)
 

Ezúttal Pék Esztert, a Kistri amatőr (értsd: hobbi) sportolóját ismerhetitek meg jobban. Eszter (31) lassan 10 éve dolgozik fodrászként. Ennek felét Győrben, szülővárosunkban, közel felét pedig Budapesten töltötte. Nagyon szereti a szakmáját. Szalonbeni munkája mellett oktató fodrászként is dolgozik. A munka mellett sportol, amatőr (ahogy ő hívja: műkedvelő) szinten triatlonozik és országúti kerékpározik. Ez a két sport számára szerelem.
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Nagyon fontos számomra.. a családomban nem sok olyan akadt, aki sportolt volna valaha, talán én vagyok az úttörő ebben. Gyermekkorom óta sportolok, amiben volt némi kihagyás és ez rettenetesen rossz.. Ugyanis kell egy rendszer az életembe és ha sportolok, ez a rendszert megadja. Illetve a sportnak hála boldog vagyok, egy az egyben vagyok érzetet ad, és színt visz a szürke hétköznapokba. Ha nem sportolnék, nem mosolyognék..
Jelenleg az motivál, hogy a húgom számára jó példát mutassak. Továbbá még mindig izgatja a fantáziám, hogy mire vagyok még képes… máig nem tudom.. motiválnak a csapattársaim a Kistri Balatonman Teamben, ill. most már az újdonsült DKSI kerékpáros csapattársaim is.
 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Hát kb. ha nem hazudok nagyot, talán fél éve jutott el hozzám a hír, hogy Zsirai Milán edzést tart a Träningben. 2 kedves csapattársamtól Mélypataki Rékától és Molnár Istvántól hallottam. Mivel Milán testvérével, Eszterrel régóta ismerjük egymást, bíztam benne, hogy jó helyre megyek..így elmerészkedtem. :-)

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Az edzések változatosak, és szeretek szenvedni és itt lehet…
 

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Hozott… mivel az erőnléti edzés fontos a jelenleg űzött sportomhoz, a triatlonhoz. Egy erősebb vázat ad a testemnek.