loader
Nagy Kati: "Ez a vírus új lehetőséget adott, hogy újra a kedvenc edzőmmel edzhessek"

Nagy Kati (38) egyike a leghűségesebb vendégeinknek. Még a BankCenterben kezdett el CrossCore-ra járni, később a Perc utcai edzőtermünk alapembere lett. A munkája később Rómába szólította, így a Träninges edzések jó időre megszűntek. A jelenlegi járványhelyzet következtében, az online edzéseink megjelenésével Kati újra a csapatunk tagja lett, és ahogy megszokhattuk tőle korábban is, most is kitartóan edz. 

Kati szívesen foglalkozik mindennel, ami kikapcsolja. Legyen akár sport, főzés, borozás a barátokkal. Imád utazni és utazásokat szervezni, új helyeket és kultúrákat felfedezni. Egy jó könyvet olvasni, színházba menni. Az utazás szeretetét mi is meg tudjuk erősíteni. Tavaly, amikor Nápolyba utaztunk, Kati nagy örömmel csatlakozott hozzánk, hogy együtt fedezzük fel a dél-olasz várost.

Ismerjétek meg őt jobban!


Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
A Zsirai tesók szadista edzése. smiley Minden egyes alkalommal kihívás, es érezhetően fejlődik és átalakul az ember teste. Ebben a nehéz covid időszakban rengeteget segít a sport a stressz levezetésében és a társaság is fantasztikus.
 

Hogyan változtatta meg a koronavírus járvány, a kijárási korlátozás/tilalom a sportolási szokásaidat?
Áttértem az online edzésekre, a kedvenc edzőmmel újra, aki anno megváltoztatta a testem. Soha nem éreztem magamat olyan jól a bőrömben, mint amikor crosscore-oztam Milánnál. Minden rosszban van valami jó... ez a vírus új lehetőséget adott, hogy újra a kedvenc edzőmmel edzhessek. (Egy ideje külföldön élek.)
 

Miért döntöttél úgy, hogy csatlakozol a Träning LIVE csoportos/személyi edzésekhez?
Remek a csapat, fantasztikusak az edzések és az eredmény kézzel fogható. Miután külföldre költöztem évekig kerestem hasonló termet, de nem találtam... igy amikor hallottam, hogy online edzések lesznek, azonnal jelentkeztem.

Miért szeretsz Träning LIVE edzésekre járni?
Minden egyes edzés változatos, valamifele kihívás. Az ember saját magával is küzd és a végén, amikor megcsinálja... fantasztikus érzés.