loader
Nagy Judit: “Az első óra előtt nagyon féltem belevágni ebbe az edzésformába”


Nagy Judit (32) szoftvertesztelő. Fél éve jár hozzánk edzeni, heti 2-3 alkalommal. Szabadidejében szeret a barátaival lenni. A kanapén fetrengve a filmnézéstől kezdve, egy kocsmában iszogatástól, egészen a nagyon táncolós és üvöltve éneklős bulikig, elég széles spektrumon tudja elképzelni a szórakozást.
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Mindig is a testsúlyom normális keretek közé való visszaszorítása volt a legfőbb motivációm a sportolásra. Egy idő után viszont arra is rájöttem, hogy ez nem lehet elég, ezért elkezdtem azt is keresni, amit szerethetek benne. Nehéz volt szeretettel gondolni az 1-1 edzés utáni hulla fáradt, csatakokban izzadó Juditra, de egy idő után büszkeséggel kezdett eltölteni, hogy már ezt is, meg azt is meg tudom csinálni, pedig korábban nem ment. Így jelenleg a legfőbb motivációm, hogy megdicsérhetem magam a – bár nem túl nagy ütemű, de azért mégiscsak – fejlődésemért.
 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Két barátnőm is jár a Träningbe edzeni. Azt hiszem nagyjából azóta mondogatják, hogy én is menjek velük, mióta ők elkezdték. Egy idő után már nem tudtam tovább ellenállni a nyüstölésüknek. :-)


Miért szeretsz nálunk edzeni?
Az első óra előtt nagyon féltem belevágni ebbe az edzésformába. Viszont annyi támogatást, odafigyelést kaptam az edzőktől már a kezdetektől, hogy hamar elillant ez az érzés, és alig vártam már a következő alkalmat. Más helyeken ezt még nem tapasztaltam, szerintem kevesen törődnek ilyen szinten azzal, hogy ki új az óráikon, vagy kinek kell esetleg alternatíva egy nehezebb gyakorlat esetében.


Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Nagyon pozitív női energia árad belőle, ami hamar példaképpé tette őt számomra. Emellett nagy hangsúlyt fektet a flexibilitás megőrzésére is, nagyon szeretem a stretching óráit.


Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Úgy mutatja be a soron következő gyakorlatokat, mintha azok a világ legegyszerűbb dolgai lennének. Néha el is hiszem neki. :-)


Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Rájöttem, hogy lehet ezt az egész mozgás dolgot szeretni is, nem csak muszájból csinálni. Változatos és kihívásokkal teli mozgásforma, ami miatt már nem csak kötelességből megyek el edzeni, hanem várom a következő alkalmat, amin meghalhatok. :-)


Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzéseink mellett?
Futással próbálkozom, igen kezdő szinten.