loader
Mészáros Norbi: "Minden edzésen meghalok, ami után főnixmadárként tudok újjá éledni! "

Mészáros Norbert )42) IT szakember, elvált, van egy 8 éves gyönyörű kislánya. Saját bevallása szerint picit kocka a gondolkodásmódja, de ezen folyamatosan csiszol. Az úszás az élete része, de most már a Träning edzések aktív tagja.
 


Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
A sport nekem egy eszköz, amit segít rendezni a gondolataimat, segít átvészelni az életem nehezebb időszakait, és amikor már tele a hócipőm mindennel, akkor a sport az, ami újra visszahoz az életbe.

 

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?Alapvetően nekem az úszás a fő sport. Az úszás mellé kerestem egy olyan kiegészítő mozgásformát, ami jól illeszkedik az úszáshoz, és egy jó erősítő edzésnek felel meg az úszás mellett. Egy nagyon kedves barátom ajánlott titeket, és az ő ajánlására kezdtem el az edzéseitekre járni.

 Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mert minden edzésen meghalok, ami után főnixmadárként tudok újjá éledni! A viccet félretéve, egyértelműen látszik és tapasztalom, hogy a funkcionális köredzés milyen jó hatással van az általános erőnlétemre. A másik, ami miatt szeretek hozzátok járni, az az edzések atmoszférája. Nem számít, hogy honnan jött az ember, nem számít, hogy milyen erőnléte van az embernek, nem számít, hogy mennyire ügyes az ember, nem számít, hogy mi a személyes célja van a sporttal. Csak az számít, hogy hétről-hétre egy jó társaságban kihozzuk magunkból a maximumot, és elmondhatjuk magunkról, hogy ezt is megcsináltuk. Ez a közösségi élmény fantasztikus.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Kézzelfogható változás egyértelműen a jobb erőnlét. De amit még kiemelnék, hogy nincs elérhetetlen cél. Hihetetlen, hogy látom magamon, hogy edzésről-edzésre egyre több feladatot tudok rendesen megcsinálni, és ez motivál, hogy kitartással minden elérhető.


Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Az úszás, a víz az életem.