loader
Lovasi-Maráz Nóra: "Ami leginkább motivál, hogy példát mutassak a 2 éves kisfiamnak"Lovasi-Maráz Nóri
 (31) főállású anyaként otthon tevékenykedik, azelőtt felhasználói felület fejlesztéssel foglalkozott. Szívesen főzőcskézik, szépítgeti a lakást. Szereti a csináld magad dolgokat, a sorozatokat és a jó filmeket.

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Mindig is fontos volt számomra a sport, egyedül az egyetemi éveim alatt maradt ki. Már általánosban is tesitagozatos voltam, ott a kosárcsapatot erősítettem, gimiben aztán a nehézatlétaság felé vettem az irányt teljesen véletlenül, amit aztán nagyon megszerettem. De sajnos az abba is maradt a gimi végeztével. Egyetem alatt ellustultam kissé, de aztán a túrázás lett az új szerelem. Mostanában a sportot számomra a träning bármelyik órája és a futás jelenti. Ami leginkább motivál, hogy példát mutassak a 2 éves kisfiamnak és persze hogy lépést tudjak tartani vele :) Átalában ő is jön velünk mindenhova, edzésre, túrára, biciklizni, versenyre.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Kolléganőm és barátnőm vitt el hozzátok először kb. 4 éve. Imádtam minden percét az órának, bár nagyon megszakadtam :) Milán nagyon sokat segített, hogy mit hogyan csináljak. Ez volt ami nagyon megfogott, hogy az edző tényleg odafigyel mindenkire. Na meg a csapat is. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Ha már együtt halunk meg, legalább szabályos is legyen :)

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mert minden óra más, de mégis ugyanolyan jó. Sőt, mindig egyre jobb :)

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Eszti mindig vigyorog, és olyan vidáman tudja előadni a feladatokat, hogy elhiszed "Ez aztán tök egyszerü kis edzés lesz!"... Aztán már félidőben véged van... :D

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Milán számomra a szakértő, mit hogy kell szabályosan csinálni, hogy ne terheld rosszul a tested.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Növelte az állóképességem, csökkent a súlyom, átalakultak a vonalaim. És persze az edzésen kívüli träningcsaládos események is részei lettek az életemnek.

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a träning mellett?
Szeretem a természetet, ezért bármi ami ott történik az jöhet. Túrázás, biciklizés, futás.