loader
Géczy Marcsi: "Minden órán legyőzöm saját magam"

Géczy Marcsi (40) gyártásvezető, ami nem csak a munkája, hanem az életformája is egyben. Élete fontos része még a Camino - akár úton lenni, akár önkénteskedni egy zarándokszálláson -  Spanyolország számára a szabadságot jelenti. Ha van rá lehetősége, nekivág a nagyvilágnak egy hátizsákkal. Az utazás és a természet számára lételem.


 Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra? 

Bár sokat túrázok és biciklizek, a sport soha nem volt az életem része. Folyamatos mozgásban vagyok, de korábban nem találtam meg azt az edzésformát, ami miatt rendszeresen rászántam volna magam a sportolásra. Volt egy bő év, amikor falat és sziklát másztam, azóta is azt a mozgásformát kerestem, ami közben teljesen ki tudok kapcsolódni.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?

Szükségem volt valamire, ami közben nem foglalkozom a napi problémákkal és le tudom vezetni a feszültséget. Azt gondoltam, hogy a köredzés nem nekem való, de egy kolleganőm rábeszélésére kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont ideális számomra.

Miért szeretsz nálunk edzeni?

A träningek kitűnően ötvözik a csoportos óra és a személyi edzés előnyeit. Megvan a közösség motiváló ereje, de közben a feladatokat abszolút a saját erőnlétemnek megfelelően tudom végezni. Milánék mindenkire külön figyelnek, én pedig minden órán legyőzöm saját magam.

Miért szeretsz Eszternél edzeni?

Eszter egy energikus mosolybomba. Árad belőle a jókedv, kisugárzásával plusz lendületet ad, amire persze szükség is van. :)

Miért szeretsz Milánnál edzeni?

Milán profin és változatosan felépített órái olyan függőséget okoznak, aminek csak pozitív hatásai vannak.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?

Javult a tartásom a core izmok erősítése miatt, energikusabb vagyok. Motivál a fejlődés, kitartóbb lettem. Jobban érzem magam a bőrömben.
 
Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?

Újrakezdtem a falmászást.