loader
Büki Marcell: "A sima edzőteremben közel sem izzadtam ennyit, mint itt"Büki Marcell
(35) filmhanggal és szinkronnal foglalkozik, a nagysikerű Csernobil sorozat magyar szinkronjának hangmérnöke. Marci szereti járni a természetet, szeret túrázni, bringázni, vagy csak lógni a barátokkal, koncertekre járni, és néha csak csendben lenni.


Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Ha nem járnék viszonylag rendszeresen mozogni, elég hamar becsavarodnék. smiley Tehát az elsődleges ok és motiváció preventív jellegű.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Kicsit több mint egy éve járok a Träningbe, Szekér Attila ajánlott Titeket. Előtte főleg sima edzőterembe jártam, de közel sem izzadtam annyit, mint itt. laugh

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mert jó, sok hasonlóan elszánt és motivált embert látni magam körül, és ezekbe a 60 percekbe próbálni meg belesűríteni azt az intenzitást, amit edzőtermi “karrierem” alatt ritkán sikerült.

 Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Mert mindig van egy meglepi feladat, amitől biztos hogy izomlázam lesz. Eszter egy szuper-empatikus, kemény edző, akinek az óráin biztosan nem unatkozom és még mosolyt is képes csalni az izzadtságtól csatakos, elgyötört arcokra.

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Milán óráin minden lehetőség adott, hogy egy kicsit (vagy nagyon) átlépd a korlátaidat, és nincs két egyforma óra, mert mindig kitalál valami új kombinációt. Csak úgy mint Eszter, ő is nagyon tud motiválni és empatikus edző, akinél szintén garantált a jókedv és a “végelgyengülés” az óra végén.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Gyakrabban van izomlázam és jobban érzem magam a bőrömben.

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzések mellett?
Kerekpár, futás és úszás