loader
Balázsi Gábor: “Rengeteg barátot, ismerőst hozott a Träning, egy igazi családot! “

Balázsi Gábor két évvel ezelőtt jött le hozzánk edzeni, azóta a #träningcsalád oszlopos tagja.

Korábbi interjúnkat Gabesszel itt olvashatjátok. Most ismét megkérdeztük, hogy érzi magát a Träningben, mit jelent neki a csapatunk.
 

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Egy dolog: träningcsalád.
Illetve az edzések nagyon jól vannak kitalálva, felépítve. Funkcionálisan át vagyok mozgatva. Edzések után érzem igazán milyen jól esett a testemnek ez a fajta mozgás. Fizikai munkát végzek, sokat ülök a kocsiban, mellette futok és ehhez kell a törzs izomzat fejlesztése.
 

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Eszti nagyon komolyan nyomja az órákat…nincs pardon. Nagy motivációt ad céljaim elérésében. Sokat segít ha valamit rosszul csinálok. Ki tudja hozni belőlem a harcost, aki le tud nyomni egy hajszát.! :-)


Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Milán…Háát…Ő a Best..!
Vicces, könyörtelen, figyelmes és ennyi idő után is segít kijavítani a hibás gyakorlatokat. Már tudja rólunk, kinek hol mi az, ami fáj és egyből mond egy alternatívát, ami nem terheli meg a sérült testrészedet.


Milyen változást hozott az életedbe a Träning?
Nagyon sok mindent..!
Az  edzettségem nagyon sokat javult. Rengeteg barátot, ismerőst hozott és egy igazi családot! Sikerült több olyan tervet, célkitűzést teljesítenem, amiről korábban nem gondoltam volna, hogy menne.
Az edzések nagyon jó hangulatúak…az éves programokat már a täborhoz és egyéb träninges megmozdulásokhoz igazítom.