loader
Träning Kids

Träning Kids funkcionális csoportos edzés


A képességfejlesztő óránkon az elsődleges cél az egészségre nevelés és a közösségépítés. Játékos módon szerettetjük meg a gyerkőcökkel a sportolást.
Az órán a különböző ügyességi feladatokon keresztül fejlesztjük a koordinációt, az egyensúlyozó képességet, a térbeli tájékozódást.


Kinek ajánljuk?
6-13 éves gyerekek jelentkezését várjuk. 
Időpont: csütörtök 16.00
Träner: Zsirai Eszter, testnevelő tanár
 

Träning Kids szülinapi parti

Video:
 https://bit.ly/35v2P7z

Program időtartama: 2 óra Az első órában játékos feladatokkal várjuk a szülinapos csapatot egy animátor vezetésével. Lesz kidobó, sorverseny, ügyességi feladatok. A második órában lehetőséget biztosítunk a szülinapos felköszöntésére a kis barátai társaságában.

Résztvevők száma: maximum 15 gyerek
Korosztály: 6-13 éves korig
Tränerek: Zsirai Eszter/Zsirai Milán/Marton Eszter
Ár: 50.000 Ft
Az ár tartalmazza a 2 órás programot, a terembérletet. Az ár nem tartalmazza a dekorációt, az ételeket, italokat.

Fontos tudnivalók:
A parti ideje alatt legalább 1 felnőtt szülő jelenléte kötelező. A felügyelő szülő felelőssége a többi részt vevő gyermek felügyelete is, és szükség esetén szüleik megvárása a parti után. A träner csak a gyermekek edzéséért felelős. A rendezvény időtartama alatt kérjük, óvjátok a helyiség és felszerelései/berendezései állapotát! A Träning fenntartja a jogot a rendezvény időtartama alatt a helyiség felszereléseiben, berendezési tárgyaiban okozott károk megtéríttetésére a károkozóval és/vagy a szervező szülővel, illetve felügyelő szülővel, személlyel. A partit lemondani legkésőbb a rendezvény előtt két nappal lehetséges.