loader
Trájer Emese: “Lehet valamit jól csinálni, lehet rosszul csinálni…és lehet, máshogy, extrán!”Négy éve kaptam ezt a levelet egik vendégünktől, barátunktól, Trájer Emesétől, aki akkoriban éppen Németországban volt szakmai gyakorlaton az Ulmi Sportorvosi és Rehabilitációs Intézetben. Emese azóta már hazatért – és amellett, hogy a doktorijára készül a TF-en, tanít ugyanitt –  és újra lejár hozzánk edzeni.
 

“Szia Milán,

No csak azért jelentkezem be innen német földről, mert nem bírom magamban tartani a tegnapi napot követően elmélyült véleményem. (no és mert pedagógiából is úgy tanultam, a pozitív oldal kiemelése és erősítése igenis fontos! És ezt kis hazánkban sajnos sokszor elfelejtik…) Tehát eddig is tisztában voltam vele, éreztem és tudtam, mennyire komplex edzéseket tartasz legyen szó crosscore, ABS vagy bármilyen mozgás-specifikus óráról, de a jót ugye könnyű megszokni. Viszont amikor összehasonlítási alappal is rendelkezik az ember, a különbség szembeötlő!! Tegnap végre (!) részt vehettem első itteni TRX edzésemen, mert már iszonyatosan hiányzott a megszokott mozgásforma és a nehezen megerősített izomrostjaim is kezdtek elsorvadni :)) Kicsit tartottam tőle előre, hogy nagy lesz a különbség, már csak az eszköz miatt is, illetve kezdő-középhaladó órának volt beírva…azért bizakodtam!…na de…nem nagy volt a különbség, hanem óriási! 
Össze sem hasonlítható egy felépített, tudatos, változatos óra, ami mindig kihívást jelent, aminek a végén mindig megveregetem a vállam titokban, HA sikerült jól teljesítenem és egy enyhén fogalmazva is “átlag” fitness termi óra. Lehet valamit jól csinálni, lehet rosszul csinálni…és lehet, máshogy, extrán! 

Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon-nagyon jó az, amit és ahogy csinálsz! Sose add lejjebb, mert ez a minőség az, ami egyébként megfizethetetlen. A hozzáállásod, a motiváltságod, az állandó fejlődésed együtt jelenti azt a profizmust, amivel nem csak felkelted az érdeklődést az edzésmódszer iránt, de hosszú távon ott is tudod tartani az embereket. És ez utóbbi a mai világban, amikor ezer számra öntik a városlakókra a “jobbnál jobb” ajánlatokat és lehetőségeket, nem kis dolog!

Amúgy meg nagyon hiányzik a CrossCore+ABS óra és csak ámulok micsoda “plank” verseny eredmények vannak…aztamindenit! Gyúrtok erősen!
 

Üdv a csapatnak!

Emese”

 

Jó volt újraolvasni ezt a levelet. Köszönöm.