loader
Sturcz Antal: "Sosem éreztem ennyire jól magam a nyeregben"

 

Sturcz Antal (28) újságíró. Egy autós újságnak dolgozik, cikkeket ír, videókat készít autókról meg néha bringákról, és ezekhez kapcsolódó témákról. Ha nem ez lenne a munkája, szórakozásból akkor is ezzel foglalkozna, ezért szerencsésnek érzi magát.


Ismerjétek meg őt jobban!


Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Miközben végeztem az egyetemen, már dolgoztam, és a kettő együtt annyi időt vitt el, hogy nem volt időm rendesen mozogni. A diplomamunka leadása után már nagyon satnyának éreztem magam, hiányzott a régi állóképességem, ezért kellett valami. Rákerestem a Flórián térhez legközelebbi edzőtermekre, és a Träning tűnt a legjobbnak, remekül be is vált.

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mert változatos, és sok gyakorlat nem csak az állóképességet, de a koordinációt, egyensúlyérzéket is javítja. Ezek elengedhetetlenek terepen bringázva.

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Mert néha csillagokat látok a végén, pedig nincs is este.

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Mert főleg a köredzésekben mindig van valamilyen érdekes, trükkös feladat.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Úgy érzem fejlődött a felsőtestem, és ennek rengeteg előnyét érzem bringán. Sokkal jobban bírom a technikás mászásokat, gurulásokat, és az ugratóknak is magabiztosabban megyek neki. Azt hiszem, még sosem éreztem ennyire jól magam a nyeregben. Az is nagyon fontos, hogy megismertem pár új barátot, akikkel azóta nem csak az edzéseken lógunk együtt.

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Van egy enduró bringám, azzal tekergek a környező hegyekben és gyakran külföldön.