loader
Sándor Zsuzsi: "A közösség, amit létrehoztatok, az fantasztikus"


Sándor Zsuzsi (28) 5 éve a médiában dolgozik, jelenleg két gyermekműsor gyártásvezetője. Közel egy éve jár hozzánk.

Ismerjétek meg őt jobban!
 

Mivel foglalkozol, mit csinálsz szívesen?
A média világában tevékenykedem 5 éve, jelenleg 2 gyerekműsornak vagyok a gyártásvezetője. Ez elég hálás feladat, nagyon szeretem a csapatom. Változatos munka, nem vagyok az a monotonitást tűrő típus. Ha tehetem, utazom, a bakancslistám tele van jobbnál jobb helyekkel, amiket még fel kell fedezzek. Gyakran járok szabadulószobákba, ez is az egyik függőségem.

 


Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Lassan egy éve rendszeresen járok heti több alkalommal edzeni és egyszer futni. Gyerekkoromban éveken át napi szinten sportoltam. Főleg úsztam, később szinkronúsztam. Ennek a szépségét akkor nem láttam s nem is élveztem úgy igazán. A szülői ráhatásnak volt köszönhető, hogy ennyit jártam. Aztán mikor a szüleim noszogatását túlnőtte a saját akaratom, akkor abbahagytam. Onnantól fogva nem sportoltam hosszú időn keresztül. Voltak gyenge próbálkozások, de nem éreztem igazán jól magam abban a környezetben. Inkább egy szükséges rosszként éltem meg. Aztán a kilóim száma egyre csak nőtt, tudtam, hogy tennem kell ellene. Elhatároztam, hogy véget vetek a punnyadásnak és ha szenvedés, ha nem, sportolni fogok, méghozzá rendszeresen. Sokkal jobban érzem magam azóta, semmi pénzért nem hagynám abba. Növeli az önbizalmam, kitartást ad, feltölt energiával. Fitten tart csinosít és izmosít. Egy szóval örömömet lelem benne, szeretem csinálni. :)

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?


Tavaly tavasszal elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy változtatnom kell az életmódomon. Éreztem, hogy ez hosszú távon nem lesz jó, és persze szerettem volna jobban kinézni. A sors keze volt, hogy akkor kaptunk egy lehetőséget, miszerint a cég keretein belül a Träningbe járhatunk sportolni. Gondoltam kipróbálom, aztán a nyakatokon maradtam.


Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mert változatos az edzés, úgy gondolom, hogy mindenki kap elég figyelmet Milántól és Esztertől. Tudom, hogy itt a megfelelő szakértelemmel rendelkeznek az edzők. Teljesen megbízom a tudásukban. A közösség, amit pedig létrehoztatok, az fantasztikus. Micsoda összetartó kis csapat :)

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Mindig csupa mosoly, imádom a lelkesedését, és azt a pozítivitást ami árad belőle. Példamutató személyiség. A kedvencem a tolató medvéje, ez már a védjegye.

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Van tudása, hiteles edző számomra, semmi kétség nem merül fel bennem azzal kapcsolatban amiket mond. Türelmes a vendégekkel, mindenkire kellő figyelmet fordít. Látszik, hogy szereti a hivatását.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
A mérleg egyre kellemesebb számokkal fogad, és önmagammal is elégedettebb vagyok. Boldogabbá tesz, harmóniában van a testem és a lelkem. Jobb a közérzetem. Ami pedig a legfontosabb, hogy rájöttem SOHA TÖBBÉ nem akarok sport nélkül élni.

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Futok