loader
Panulin Ildi: “Egy hegyet is elhordanék naponta, ha kell”Panulin Ildi
 (48) a Magyar Posta szóvivője. Pörgős munkája van, amit szeret, szabadidejében pedig szívesen kirándul, vagy olvas. Ildi közel egy éve edz nálunk. Személyi edzéssel kezdte, ott tanulta meg az alapokat. Jó ideje azonban a csoportos edzések állandó résztvevője.
 

Ildi a barátai noszogatására jött el hozzánk. Ez a baráti társaság meghatározó és felettébb szórakoztató része a közösségünknek. Na, jó, valljuk be, eléggé kedveljük őket: Kgyphoto az instagramról, alias Kovács Gyuri, Almási Norbi, a träning család séfje és bulifelelőse, valamint Benke Ági, a hegymászó szerkesztő.
 Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?

Világéletemben könyvmoly voltam, aztán pár éve kezdtem futni, a napi pörgés levezetésére kellett valami mozgás, ebből lett rendszeres sport, ami azontúl, hogy kiűzi a napi gondokat a fejemből, adrenalin-növelő is, és motiváció számomra, hogy fitt legyek és a koromhoz képest fiatalos. smiley
 

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mert minden izomcsoportot megmozgat az edzés, mindig elfáradok, és olyan még nem volt, hogy ne éreztem volna: ezt még jobban is lehetne csinálni, emellett jól kiegészíti a hobbifutást.
 

Milyen változást hozott az életedbe a Träning (amennyiben hozott)?
Összeszedettebbnek érzem magam, és egy hegyet is elhordanék naponta, ha kell.
 

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzések mellett?
Futok, kirándulok, biciklizek.