loader
Madák Katalin: "Szeretem az edző-testvérpárost"Madák Katalin (42) zeneművész. A budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián szerzett diplomát, majd két évig tanult Spanyolországban a világhírű Gérard Caussé brácsaművésszel. 2016-tól a Magyar Rádiózenekar állandó tagja. 2019-től pedig a Träning csapat elhivatott tagja is.

Mivel foglalkozol, mit csinálsz szívesen?
Zenész vagyok, ami egy nagyon kötetlen, ugyanakkor kiszámíthatatlan életvitelt jelent, pláne 3 gyermekes anyaként. Azt hiszem, soha nem unatkozom, a két feladatkör között szinte mindig mozgásban vagyok. Miután a munkám hosszasan ülőpozícióba kényszerít, szabadidőmben szívesen sportolok, ha tehetem a szabadba vágyom.

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Először 17 évesen robbant az életembe a sport, amikor a testem gömbölyödni kezdett. Számomra elfogadhatatlan volt ez a változás, így megszállott otthon-tornázóvá váltam, ami hosszú évekig eltartott és eredményes is volt! Később a gyerekek születésével nem igazán jutott idő magamra, így jóval később a jóga keltette fel az érdeklődésem és abba merültem el hosszabb-rövidebb kihagyásokkal, de azért kitartóan. Manapság ennél mozgalmasabb mozgásformára vágyom újra, ezért edzem Nálatok! heart

Miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Ahogy átléptem a bűvös 40-et, egyre fáradékonyabbnak és gyengébbnek éreztem magam, úgy gondoltam ideje felpörgetni a testem, beépíteni valami rendszeres mozgást is a mindennapokba. Egy kedves, Nálatok régóta edző barátnőm - egyben fodrászom smiley - mesélt nekem Rólatok.


Mióta edzel nálunk?
Tavaly nyáron próbáltam ki először a Träninget, és bár azt hittem az első edzés után, hogy majd napokig lábra sem bírok állni, két nap elteltével már újra edzésen voltam és azóta is rendszeresen járok, hacsak a munka közbe nem szól.

 Miért szeretsz nálunk edzeni?
Szeretem az edző-testvérpárost, nagyon kedves, mosolygós emberek, mindemellett remek szakemberek!!! Nincs két egyforma edzés, remekül állítják össze a feladatokat! Miközben “belehalsz” sem jut eszedbe feladni, úgy érzed mindenki - edzők, edzőtársak - veled küzdenek, mindenki egy ügyért “harcol”. laugh

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Ez nem könnyű válasz...eleinte azt hittem, Eszter lányosabb gyakorlatokat ad, de aztán rá kellett jönnöm, hogy ez max.az épp aktuális edzők nemi arányától függ csak! Szeretem Eszti lendületességét, határozott, pörgős edzései vannak!

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Milán, hasonlóan Esztihez szintén nagyon jól építi fel az edzéseket, nehéz különbségeket megnevezni. Karakterükben talán Milán nyugodtabb, kevésbé pörög, helyette pörget inkább bennünket! Több alkalommal tudok Milán edzéseire járni az időbeosztásom, munkám miatt, így igazán neki köszönhetem,hogy Träning-függő lettem!

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
A mozgásfüggőséget!...Nagyon hiányzik, ha valami közbejön és nem tudok eljutni edzésre!

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Jógát, de egyre kevésbé...a träning egyelőre kiütötte a nyeregből! smiley