loader
Kréth Heni: "Most inkább terápiának nevezném"Kréth Heni közel öt éve jött le hozzánk edzeni testvérével. Heni azóta is töretlenül edz, és mára az egyik legkeményebb és legszálkásabb Träningesünk lett.

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Régebben, amikor még fiatal voltam smiley, inkább nyűg volt a sport, vagy akkor annak éreztem. Lehet, nem is nekem való mozgásformák voltak, akkor még nem lehetett a CrossCore-t választani! Most inkább terápiának nevezném. Ahogy elkezdem, a fejembe befészkelt buta gondolatok, problémák egyszer csak megszűnnek létezni, arra az egy órára csak én és a kötél vagyunk. Minél több a gond, annál keményebb vagyok magammal! Ha pedig rettentő fáradt vagyok és „nyűgös”, akkor Anyukám motivál a leginkább, hogy húzzak a terembe, mert utána mindig jobban érzem magam! A mellékhatás menthetetlenül a szálkásodás, nemrég vettem észre!

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk?
5 éve a születésnapomon megfogadtam, hogy a következőn szuper fitt, feszes és magabiztos csaj leszek. Még van egy bő hónapom mindegyik folyamatban, de igyekszem mindig emelgetni azon a bizonyos limiten!

Miért minket választottál?
A dívány.hu-n akadt meg a szemem egy cikken, már régóta keresgéltem valamit ,de mindig találtam valami kibúvót magamnak, hogy miért nem. „Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy olyasmire készüljön, mint egy TRX órán, de sokkal jobban figyeljen az egyensúlyára, és ne csodálkozzon, ha teljesen kipurcan óra végére. Mivel, a csigán szabadon mozog a "kötél"”!!!!!! Nekem akkor több se kellett! FÚÚÚÚÚÚ, ide az oroszlánt! smiley Plusz a jelenlegi munkahelyem Óbudán van, a családom is itt él, nem kell hozzá semmilyen speckó felszerelés, gyalog is simán meg tudom közelíteni a termet. Épp egy órát tudok magamra szánni! Számomra minden adott (volt). A napomnak csupán a 4%-a, viszont updatelni tudja az addig ébren töltött órák számát!

Miért szeretsz a Träningben edzeni?
Eleinte kicsit meg voltam rémülve a koedukált edzésektől, hogy hogyan fog ez menni? Van, aki már két éve jár?!? Sportolók?!? Mit tehettem mást, vittem az Öcsémet is magammal! Pajtival könnyebb! Szeretek idejárni, mert szerintem mi inkább motiváljuk egymást, ha kihívás van, akkor pedig szurkolunk a másiknak. A korábbi, későbbi vagy magánedzésre érek csak rá? Teljesen mindegy, mi így egy lelkes csapat vagyunk, az egész terem Milánostól!

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Rendszert, kikapcsolódást hozott az életembe, amire már nagyon nagy szükségem volt! Milán pedig bebizonyította számomra azt, hogy lehet valaki elhivatott profi sportoló, határozott, fegyelmezett edző, de ugyanakkor közvetlen, segítőkész, megértő Edzőtárs is egyben! 

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Szeretek bringázni,túrázni, a boardozást is megszerettem!