loader
Kovács Gyuri: “Biztos vagyok benne, hogy halálfej volt a jele az oviban”


Kovács György műsorinformatikusként dolgozik az MTVA-ban. Imád koncertre járni, barátokkal sörözni, nagy Apple fan, és a technikai sportokat szereti (F1, WTCC… minden ami autóverseny). Gyuri amatőr futó, pár hónapja jár hozzám személyi edzésre a barátaival.

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Öt éve kezdtem sportolni, futni. Olyan igazi informatikus voltam. Súlyfelesleg, magas vérnyomás, cola, pizza… és 100 métert nem tudtam futni. Ebből lett elegem. Most félmaratonokat futok és sokkal jobban érzem magam. Nem beszélve arról, hogy egy zűrös, hisztis nap után remek dolog kimenni a Margitszigetre és futni két, három kört.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Kerestem valamit a futás mellé. Egy “futó” barátom vitt el hozzátok. Jó döntés volt.

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Eddig is jártam télen konditerembe de ez annál sokkal jobb. Változatosabb, izgalmasabbak a gyakorlatok. Minden edzésen van valami új, érdekes. Milán profi és nagyon jó arc. Biztos vagyok benne, hogy halálfej volt a jele az oviban. smiley Jó hangulatban “halok” meg az edzés végén. De másnap már várom a következő alkalmat (meg azt, hogy elmúljon az izomlázam).

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Sokat erősödtem, persze még bőven van hová fejlődni. Itt jelzem, hogy hasizmot vennék akciósan! smiley Fejben is sokkal összeszedettebb vagyok futás közben. Sokat gyorsultam. Eddig az 5 perc/km nekem már sprint volt. Most simán futok 4:30-as kilométereket. Az, hogy 10 km-en 4:45-ös átlag kilométereket futok….. na az tetszik!

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a träning mellett?
Futás