loader
Ispánovity Antal: "Sokkal elérhetőbbé váltak az edzések, könnyebb csatlakozni hozzájuk"

Ispánovity Antal (34) szoftverfejlesztőként dolgozik, így az ülőmunka mellett fontos számára a mozgás. Szereti a túró rudit, a barkácsolást, a biciklizést és a macskákat. smiley

Ismerjétek meg jobban!
 

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Gyerekkorom óta szeretek biciklizni és örülök, hogy 2015-ben sok év kihagyás után itt Budapesten is belevágtam a bringázásba, később a kettlebellezésbe, majd csatlakoztam a Träninghez. A bringázásra a tekerés öröme és az út közben érő élmények motiválnak. Egyéb edzésformáknál szintén a mozgás öröme és a sportolás utáni jóleső fáradtság illetve felfrissülés ösztönöz, valamint az, hogy tettem valamit a holnapi illetve a 10-20-30 évvel későbbi önmagamért.
 


Hogyan változtatta meg a koronavírus járvány, a kijárási korlátozás a sportolási szokásaidat?
A munkába járás hiánya miatt jelentősen csökkent a kerékpározások száma. Néhány sporteszközzel kiegészítettük az itthoni készleteinket, így változatosan tudunk mozogni a Träning Live edzések mellett is. Pozitív hozadéka is van, mivel így sokkal elérhetőbbé váltak az edzések, könnyebb csatlakozni hozzájuk.

Miért döntöttél úgy, hogy csatlakozol a Träning LIVE csoportos edzésekhez?
Szerettem volna visszahozni és rendszeresíteni az edzéseket, mivel korábban rendszertelenül jártam. A kieső kerékpározásokat is jól esik mozgással pótolni, illetve a bezártság okozta elszigetelődést segít leküzdeni, hiszen a sport örömet okoz és a csoportos edzések egyfajta közösségi élményt is nyújtanak.

Miért szeretsz Träning LIVE edzésekre járni?
Mert könnyen elérhető és a teremben fellelhető eszközök nélül is változatos. Kifejezetten jó, hogy az egyik edző velünk csinálja a gyakorlatokat, a másik meg felügyel és javít. Persze azt is jó látni, hogy ők is földi halandók és elfáradnak. smiley