loader
Fosztó Gabi: "Megtaláltam a tökéletes helyet"Fosztó Gabi
(37) két gyermek édesanyja, közel egy éve a vendégünk. Anyai teendői mellett egy banknál dolgozik HR-esként, és amatőr szinten fut. Ismerjétek meg Gabit közelebbről!

Mivel foglalkozol, mit csinálsz szívesen?

Alapvetően nincs bajom a világgal, élvezem az életet. Sokat mosolygok, ennek nagyon nagy ereje van. A sport 20 éve van nagyon aktívan jelen az életemben. Sok mindent kipróbáltam már, a lényeg, hogy mozgás legyen.

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
A sport fontos szerepet játszik az életemben. Ma már példát szeretnék mutatni a gyerekeimnek vele, illetve feszültség levezetésre is jó egy nehéz nap után. Jobban motivál, ha csapatban edzhetek, de néha kell az egyedüllét is, pl. futás közben, amikor csak én vagyok és a gondolataim.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
2018-ban mikor Óbudára költöztünk kerestem egy edzőtermet, ahol a futás kiegészítéseként erősíthetnék. Fontos volt, hogy edzővel edzek, tehát nem "konditermet" kerestem. Kell valaki, aki irányít és mondja a feladatokat, motivál. Emlékszem, az első edzés után mikor hazajöttem, csak ennyit mondtam a férjemnek: "Megtaláltam a tökéletes helyet. Pontosan ezt kerestem."

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Mindig nagyon jó a hangulat, sokat nevetünk, miközben "meghalunk" ;)

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Imádom a stílusát, ahogyan motivál, ahogyan nevet. Látszik, hogy nagyon profi edző. Tökéletesen felépítettek az órák. Nagyon szeretem. Igazi tanárnéni :) Örültem volna, ha a suliban ilyen tesi tanárom lett volna. Jó érzés volt, hogy már az első alkalommal nagyon kedvesen fogadott.

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Hmmm...elég kemények az ő edzései és egy-egy órája után érzem, hogy igenis ki kell mozdulnom a komfortzónámból ahhoz, hogy fejlődjek. Nagyon szeretem az elhivatottságát és a profizmusát. Ez az egész Träning márka felépítésében és minden órájában jelen van.

Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Alig várom az edzés napokat :)

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzések mellett?
Futás, néha jóga.