loader
Almási Norbi: "Pont erre a seggberúgásra van szükségem"Almási Norbi
(41) futóspecifikus edzést keresett, így talált ránk évekkel ezelőtt. Edzésekre hébe-hóba jár smiley, de mindig nagy örömmel látjuk a vicces és jókedélyű ájtíst.

 

Mivel foglalkozol, mit csinálsz szívesen?
IT vonalon mozgolódok, 20 év média után egy éles kanyarral egy teljesen más területre eveztem és most ezt élvezem.

Milyen szerepet játszik az életedben a sport? Mi motivál a sportolásra?
Egészen a középiskola feléig versenyszerűen sportoltam, atlétizáltam, ami az esetemben középtávfutást jelentett, ebből is az 1500 méter volt a kedvencem. Több sérülés után szakítanom kellett a versenyszerű sporttal, de én akkor az egészet befejeztem.

Mikor és miért született meg benned a gondolat, hogy lejössz hozzánk edzeni? Hogy találtál ránk?
Hosszú-hosszú "nemsportolok" időszak után egy barátommal elkezdtünk esténként futkorászni, először csak a közeli parkban, idővel viszont hosszabb távokat is leküzdöttünk. Pár közös futás után előbújtak az emlékek, ami 1-2 hónap elteltével egy trióban lefutott félmaratont eredményezett, szörnyű időeredménnyel smiley. Innentől kezdve a futás és a sport újra fontos lett az életemben, újra komolyabban vettem a sportot. Ekkor kezdtem futóspecifikus edzés után nézni és találtam rá Milánra és a Träningre. 

Miért szeretsz nálunk edzeni?
Változatos, pörgős. Itt nem beszélgetünk két feladat elvégzése között, nincs telefon nyomkodás, közös szelfi a tükör előtt. 1. Nincs rá idő két feladat között, 2. Próbálunk életben maradni smiley, és mindannyian, akik ide járunk tudjuk, hogy ez így van jól. Szinte minden edzés előtt arra gondolok, hogy mennyire lusta vagyok és mit keresek én itt, és minden edzést úgy fejezek be, hogy ez megint mennyire jó volt. Pont erre a seggberúgásra van szükségem a nap végén.

Miért szeretsz Eszternél edzeni?
Nem szeretek laugh Komolyra fordítva a szót, olyan természetes és mosolygós arccal tudja elmondani, hogy milyen kifinomult módszerekkel fog kivégezni az edzés végére, hogy ezt egyszer mindenkinek látnia kell. Természetesen mi engedelmesen végrehajtjuk a kivégzésünket. smiley

Miért szeretsz Milánnál edzeni?
Nála sem szeretek laugh Edzés közben pont úgy bánik velem, ahogy megérdemlem. smiley Nincs viccelődés, csak komoly munka. Jó, viccelődés van, de csak ő nevet laugh Azt hiszem, egy vagy lehet két olyan alkalom volt az elmúlt három év alatt, mióta Milánékhoz járok, hogy edzés végén találtam magamon olyan izomdarabkát, ami nem fájt :)


Milyen változást hozott az életedben a Träning (amennyiben hozott)?
Rájöttem, hogy ez az edzésforma az, amit hosszútávon kell csinálnom.

Milyen mozgásformát szeretsz és űzöl még a funkcionális edzés mellett?
Elég sokat kerékpározok.

 

Köszönjük az interjút!